Вести

Весић и Симоновић на збору са грађанима у Калуђерици

9 фотографија · Updated пре 7 мин. Председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић, заједно са чланом Председништва СНС и кандидатом за градског одборника Гораном Весићем, данас је обшао радове на асфалтирању улице 7 . јула у насељу Калуђерица.

Том приликом одржан је збор са мештанима овог највећег насеља на Балкану, како би се грађани упознали са инвестицијама , које се планирају у наредном периоду, али указали на проблеме које их свакодневно муче и отежавају им нормалне услове за живот.

Збору са такође присуствовали потпредседници ОО СНС Гроцка Ружа Мркић, Стефан Дилберовић, Зоран Марков и Ђорђе Јевтић, као и председник МО СНС Калуђерица 1 Тања Бајат, МО СНС Калуђерица 2 Саша Стојановић и МО Калуђерица 3 Владо Радовановић.

Разговарајући са грађанима, Симоновић и Весић истакли су да је у период од 2012. до данас доста урађено у насељу Калуђерица, али и на територији читаве општине, о чему сведочи и чињеница да је до сада на територији наше општине асфалтирано 80 километра путева и улица, а само у насељу Калуђерица асфалтиране су улице у дужини од 10,5 километра.

Грађани су се данас, у директом разговору са председником Симоновићем и чланом председништва Гораном Веићем , инересовали се за реализацију најважнијих проблема.

Свакао да је један од највећих проблема у овом насељу проблем канализације, који ће према речима Симоновића у 2019. години бити решен, будући да ће урадити санација Калуђерачког потока, изградњом колектора, а око поток урадиће се шеталиште са комерцијалном зоном.

Поред те инвестиције, Калуђерчани ће добити још једну, нову Месну заједницу, ново гробље на потезу Калуђерица –Лештана, док ће се до јуна месеца асфалтирати 22 нове улице, а до краја године 66 улице.

Председник ОО СНС Гроцка Драгољуб Симоновић истакао је да ће се у овој години започети са пробијањем трасе улице Народног Фронта, којом ће се улица Жељка Миливојевића у Калуђерици спојити са Партизанском улицом у Малом Мокром Лугу. Трасом Мали Мокри Луг- Кленак-Забранска Лештане-Раван, саобраћаће градски превоз.