Вести

Велики митинг СНС у Калуђерици

У насељу Калуђерица, поводом предстојећих градских избора, данас је оджан митинг Српске напредне странке са почетком у 12 часова, на платоу код Дома здравља.

Одржан збор грађана у Пударцима

У насељу Пударци синоћ је председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић, заједно са чланом председништва Српске напредне странке Синишом Малим и кандидатом за градског одборника на листи "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" Живорадом Жиком Николићем одржа збор грађана.

ТРИБИНА У ЗАКЛОПАЧИ- СИМОНОВИЋ И ВЕСИЋ О КАПИТАЛНИМ ИНВЕСТИЦИЈАМА

Председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић, заједно са кандидатом за градског одборника на листи „Алексанадар Вучић- Зато што волимо Београд“ Гораном Весићем и чланом председништва СНС Владимиром Ђукановићем, одржао је синоћ трибину у насељу Заклопача.

У Врчину представљен пројекат водовода Макиш-Младеновaц

Први на изборној листи ''Александар Вучић - Зато што волимо Београд'', Зоран Радојичић и кандидат за градског одборника са те листе Горан Весић, у друштву председника Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуба Симоновића, посетили су данас грочанско насеље Врчин где су разговарали са грађани

ОРГАНИЗОВАНА ПРЕДСТАВА ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ ИЗ ГРОЦКЕ

Општински одбор Српске напредне странке Гроцка, данас је за наше најстарије суграђане ораганизовао бесплану представу „Курсаџије“.

У веселој атмосфери, глумци су измамили осмехе публике, који су громогласним аплаузом поздравили сваки комад ове популарне представе.

Весић и Симоновић на збору са грађанима у Калуђерици

9 фотографија · Updated пре 7 мин. Председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић, заједно са чланом Председништва СНС и кандидатом за градског одборника Гораном Весићем, данас је обшао радове на асфалтирању улице 7 . јула у насељу Калуђерица.

Одржана трибина подршке изборној листи „Александар Вучић- зато што волимо Београд“

У великој сали Скупштине градске општине Гроцка, вечерас је одржана скуп, у циљу пружања подршке на градским изборима, изборној листи под редним бројем „Александар Вучић- зато што волимо Београд“.

Сакупљање потписа за кандидате за градске одборнике

За само сат времена Општински одбор СНС Гроцка прикупио је 328 потписа подршке за кандидате за градске одборнике у Скупштини града Београда.

Председник ОО СНС Гроцка Драгољуб Симоновић обишао је у Гроцкој, Калуђерици и Врчину места на којима су се прикупљали потписи и захвалио се грађанима на подршци.

Pages