Вести

Велики митинг СНС у Калуђерици

У насељу Калуђерица, поводом предстојећих градских избора, данас је оджан митинг Српске напредне странке са почетком у 12 часова, на платоу код Дома здравља.

НОВОГОГОДИШЊИ КАЛЕНДАРИ ЗА НАШЕ СУГРАЂАНЕ.

Традиционално , као и сваке године, чланови и активисти Општинског одбора СНС Гроцка поводом предстојећих божићних и новогодишњих празника, организовали су пуктове у насељима Гроцка, Умчари, Врчин, Болеч, Винча, Лештане и Калуђерица.

МЕСНИ ОДБОР СНС ГРОЦКА НА УСЛУЗИ ГРАЂАНИМА

Чланови МО СНС Гроцка данас су на штанду који је постављен у центру Грочанске чаршије делили нови број СНС Информатора.

Председница МО СНС Гроцка Оливера Огњановић је са грађанима имала прилику да поприча о њиховим проблемима и да им представи шта је у плану да се ради у Гроцкој у наредном периоду.

ЈОВИЧИЋ: ОДГОВОРНА ВЛАСТ - НОВИ ИЗГЛЕД БЕОГРАДА

Градски одбор Српске напредне странке Београд организовао је презентацију "Нови изглед Београда" у центру града у којој је представљено шта је градска власт урадила у Београду за непуне четири године и поред дуга који су им претходници оставили од око 1,2 милијарде евра.

Унија жена ОО СНС Гроцка обезбедила додатних 125 пакета социјалне помоћи

Чланице Уније жена Општинског одбора СНС Гроцка, предвођене председницом Уније, Живадинком Аврамовић сакупиле су средства и формирале додатна 103 пакета неопходних животних намирница за социјално угрожене породице на општини Гроцка.

Унија жена ОО СНС Гроцка обезбедила 103 пакета социјалне помоћи

Чланице Уније жена Општинског одбора СНС Гроцка, предвођене председницом Уније, Живадинком Аврамовић сакупиле су средства и формирале 103 пакета неопходних животних намирница за социјално угрожене породице на општини Гроцка.

Ђурић: Грађани да подрже највећег радника међу политичарима Александра Вучића

Потпредседник Српске напредне странке Марко Ђурић и потпредседник Социјалистичке партије Србије Александар Антић, посетили су данас центар насеља Врчин, где их је дочекао председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић, са руководством Одбора, коалиционим партнерима и грађанима.

Вучић инспирише јединство у народу, поручили Стефановић, Вулин и Антић на скупу у Гроцкој

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић, председник Покрета социјалиста Александар Вулин и потпредседник Главног одбора СПС Александар Антић, посетили су Гроцку и том приликом разговарали са окупљеним грађанима.

Pages