Вести

НОВОГОГОДИШЊИ КАЛЕНДАРИ ЗА НАШЕ СУГРАЂАНЕ.

Традиционално , као и сваке године, чланови и активисти Општинског одбора СНС Гроцка поводом предстојећих божићних и новогодишњих празника, организовали су пуктове у насељима Гроцка, Умчари, Врчин, Болеч, Винча, Лештане и Калуђерица.

У предпразничој атмосфери, Напредњаци су пожелели својим суграђанима све најлепше у 2018. години, пожелевши им да година која је пред нама буде боља и успешнија, уз пуно лепих тренутака. Дружећи се и разговарајући са мештанима поклонили су им новогодишње честитке, календаре и остали промотивни материјал.

Пункту у Винчи присуствовао је потпредседник ОО СНС Гроцка Стефан Дилберовић, у Гроцкој председница МО СНС Гроцка Оливера Огњановић, пункту у Умчарима председник МО СНС Умчари Зоран Зарић, пунку у Врчину председник МО СНС Врчин Зоран Којић и председник омладине ОО СНС Гроцка Дарко Прошић, пункту у Болечу председница МО СНС Болеч Оливера Миленов, а пункту у Калуђерици председник МО СНС Калуђерица 2 Саша Стојановић и председник МО СНС Калуђерица 3 Владо Радовановић.