Вести

Функционери СНС-а у посети Калуђерици

Данас су грађани Калуђерице имали прилику да разговарају са потпредседницом Српске напредне странке Маријом Обрадовић и чланом Главног одбора СНС Дубровком Филиповски.

У друштву председника ОО СНС Гроцка Драгољуба Симоновића и потпредседник а ОО СНС Гроцка Стефана Дилберовића, оне су посетиле штанд Месних одбора СНС Калуђерица 1,2,3.

Том приликом разговарле су са грађанима Калуђерице о програмима и активностима Српске напредне странке, која се залаже да свим грађанима обезбеди боље услове за живот и бољу и сигурну будућност за њихову децу.

Грађани су овом приликом истакли да ће 4. марта подржати изборну листу "Александар Вућић -Зато што волимо Београд", јер на тај начин гласају за нове инвестиције и нова улагања у њихово насеље. Затим су посетили акцију бесплатних лекарских прегледа, коју је организовао тим лекара, уз подршку Општинског одбора СНС Гроцка, на челу са председником Симоновићем.

Њихова посета имала је и хуманитарни карактер. Обишли су једну социјално- угрожену породицу из Калуђерице, којој су Месни одбори из овог насеља обезбедили неопходне намирнице за живот.