Вести

САСТАНАК МЕСНОГ ОДБОРА СНС ЛЕШТАНЕ

У насељу Лештане одржан је састанак Месног одбора СНС Лештане, којим је председавао члан Главног одбора СНС Стефан Дилберовић.

Састанак је отворио председник Месног одбора СНС Лештане Родољуб Јовановић Ера, који је поздравио присутне и упознао их са тачкама дневног реда, а састанку је поред великог броја чланова СНС-а , присустваовао и подпредседник Општинског одбора СНС Гроцка Зоран Марков.

Током састанка Члан главног одбора Стефан Дилберовић говорио је о најважнијим инвестицијама и радовима који су у 2016. години реализовани у насељу Лештане, али и о плановима и даљем начину решавања кључних проблема.

Као приоритетне проблеме Дилберовић је истако решавање проблема водоснабдевања, уређење гробља у Лештану, изградња нове савремене Основне школе, а очекује се да радови на изградњи почну на лето.

Овом приликом присутни су једногласно подржали рад председника Српске напредне странке и премијера Републике Србије Александра Вучића, који своју политику заснива  на рационаним и одговорним потезима.