Вести

САСТАНАК МЕСНИХ ОДБОРА СНС БОЛЕЧ И РИТОПЕК

У насељу Болеч организован је састанак Месних одбора СНС Болеч и Ритопек, којим је председавао члан Главног одбора СНС-а Стефан Дилберовић.

Састанку су такође присуствовали потпредседници Општинског одбора СНС Гроцка Ружа Мркић, Ђорђе Јевтић и Зоран Марков.

Састанак је отворила председница Месног одбора СНС Болеч Оливера Миланов, која је предложила следећи дневни ред : 1. организациона питања и 2. разно, а затим је ставила дневни ред на усвајање, који је једногласно усвојен. У пуној сали, члан Главног одбора Стефан Дилберовић истакао је да Српска напредна странка тежи формирању стабилне државе, која се занива на владавини права,у складу са принципима уставности и законитости. Најважније је постићи економски опоравак, уз стварање снажне привреде и рационалног коришћења природних потенцијала.

Члан Главног одбора Стефан Дилберовић говорио је о свим важним инвестицијама које су у претходном периоду реализоване у Болечу и Ритопеку, као и о даљим плановима и радовима у овим насељима.

Присутни су једногласно подржали рад и ангажовање председника Српске напредне странке и премијера Републике Србије Александра Вучића, који је оправдао поверење народа у својој борби за унапређење и развој Србије.