Вести

ПРЕДСЕДНИК ОО СНС ГРОЦКА ОБИШАО ДОМ ЗА СТАРЕ У ВРЧИНУ

Председник Општинског одбора Српске напредне странке Гроцка Драгољуб Симоновић, заједно са секретаром Општинског одбора СНС Гроцка Јасмином Мандић , председником Месног одбора СНС Бегаљица Зораном Костићем и чланом Месног одбора СНС Врчин Радомиром Аврамовићем , обишао је 7. фебруара Дом за смештај и негу старих лица у Врчину.Они су обишли просторије, посетили кориснике Дома и разговарали са управом о даљим плановима и спремности странке да им помогне.

Председник ОО СНС Гроцка Драгољуб Симоновић овом приликом истакао је да ће ОО СНС Гроцка издвојити финансијска средства  како би се реновирао прилаз до Дома, који је тренутно у лошем стању и да ће редовно донирати воће и храну. Управник Дом за смештај и негу старих лица у Врчину исказао је задовољство и захвалност јер је ово први пут да је Дом посетио неко од политичара ко је спреман да им помогне и ко има разумевања за потребе старих лица.

У овом дому смештено је 36 корисника , који су под сталним надзором професионалног медицинског особља , будући да су више од 60% корисника непокретни и сенилни.