Вести

ПРЕДСЕДНИК ОО СНС ГРОЦКА ДРАГОЉУБ СИМОНОВИЋ СА ЧЛАНОВИМ ПОСЕТИО ПРЕДУЗЕЋЕ МЕТАЛЛИНЕКС У ЛЕШТАНИМА

Предузеће Металлинекс у Лештанима данас су посетили председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић , секретар општинског одбора СНС Гроцка Јасмина Мандић, председник Месног одбора СНС Бегаљица Зоран Костић, председник Месног одбора СНС Калуђерица3 Владо Радовановић и члан ОО СНС Гроцка Сања Јовановић.

У разговору са директором овог предузећа Ђуром Грубором упознати су радом предузећа и начином производње.Такође овом приликом обишли су просторије предузећа, где им је показан део асоритимана који се производи и испоручује потрошачима на европском тржишту.

Предузеће Металлинекс , које има 100 запослених радника , производи све врсте намештаја од дрвета и метала , а поред тога поседује и тим стручних архитеката ентеријера који вам могу помоћи при одабиру намештаја и уређењу комплетног простора.

- Традицијом квалитета, практичности и удобности испоручујемо наше производе на милион локација, а изнова се трудимо да унапредимо израду намештаја и задовољимо наше потрошаче. Тренутно је у току израда ормара , који ће извозити за Немачку- рекао је директор овог предузећа Ђуро Грубор.

Председник ОО СНС Гроцка Драгољуб Симоновић овом приликом истакао је да изузетно важно за општину да постоје јака индустријска предузећа и развијене привредне делатности, јер се на тај начин општина и насеље презентују у најбољем светлу.