Вести

ОДРЖАНА ТРИБИНА „ЖЕНСКО ПРЕДУЗЕТНИШТВО И ПРЕДУЗЕТНИШТВО ЗА МЛАДЕ “

У организацији Општинског одбора СНС Гроцка синоћ је одржана трибина „Женско предузетништво и предузетништво за младе“,у просторијама Месне заједнице у Калуђерици, у циљу промовисања женског предузетништва, оснивања новог бизниса или проширења постојећег малог бизниса уз могућност запошљавања радника.

На трибини је говорила народна посланица СНС Александра Томић, а трибини су присуствовали и председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић и народна посланица СНС Надица Николић Танасијевић.

Током трибине присутни су упознати са начим добијања подстицајних средстава , које даје Фонд за развој Републике Србије, у циљу подстицања привредног развоја и тржишног капитала.

- Наш циљ је да охрабримо жене да се баве предузедништвом, јер нам требају јаке и успешне жене, које ће бити узор и ослонац младим генерацијама пред којима је будућност и каријера- истакла је народна посланица СНС Александра Томић, позивајући присутне да 24. априла изађу на изборе и уједињеним снагама гласају за бољу будућност Србије.

 

Сви заинтересовани грађани, који желе да аплицирају за добијање подстицајних средстава, а имају проблем око израде бизнис плана или су им потребне додатне информације, могу се обратити Општинском одбору СНС Гроцка , који ће им помоћи у даљој реализацији и остваривању својих пословних идеја.