Вести

ОДРЖАНА ТРИБИНА „АКТУЕЛНА ПОЛИТИЧКА СИТУАЦИЈА У СРБИЈИ“

У великој сали Градске општине Гроцка,у организацији Oпштинског одбора СНС Гроцка ,синоћ је одржана трибина „Актуелна политичка ситуација у Србији“.

Гости на трибина били су посланик СНС Милован Дрецун-председник скупштинског Одбора за КиМ, еминентни војно-политички аналитичар и Небојша Стојановић, председник Републичког савета СНС за избегла и расељена лица.

Пре почетка предавања присутнима се обратио председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић.

- Тежак рад већ почиње да се исплаћује и можемо са оптимизмом да гледамо у будућност. 2016. година ће бити боља за грађане, а 2017 још боља, са динамичним растом као резултатом реформи и повећаног броја страних инвестиција.Морамо заједничким напорима и удруженим снагама борити се да Србију доведемо до европског животног стандарда- рекао је Милован Дрецун.

Високи фунционер СНС Милован Дрецун овом приликом истакао је да се међународна позиција и репутација наше земље знато побољшала, доста се радило на путној инфраструктури, као и да је у последњих две године, захваљујући одговорној Влади, смањено задуживање и Србија је кренула малим корацима да се креће напред.