Вести

ОДРЖАН САСТАНАК МО СНС УМЧАРИ,ЖИВКОВАЦ,ПУДАРЦИ,ДРАЖАЊ И КАМЕНДОЛ

Уз присуство великог броја чланова Српске напредне странке у Умчарима је одржан састанак Месних одбора СНС Умчари, Живковац, Пударци, Дражањ и Камендол, којим је председавао председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић.

На самом почетку састанка присутне је поздравио председник Месног одбора СНС Зоран Зарић, истичући да је у периоду који је пред нама најважније помоћи старом и угроженом становништву у набавци хране, лекова и других неопходних намирница, где се од омладине СНС-а очекује да се ангажује и помогне при чишћењу снега и буду максимално на услузи грађанима, а наручито најстаријем становништву.

Затим се присутнима обратио председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић, који је у препуној сали , у којој је владала изузтна атмосфера , истакао је да Српска напредна странка политички одговорна странка, која има има улогу кључног чиниоца у спашавању Србије од наслеђеног стања потпуно уништеног привредног и економског потенцијала наше земље. Резултат озбиљног рада Општинског одбора СНС Гроцка је препород општине у погледу инфраструктурних улагања, чиме су бројни деценијски проблеми решени.

- Морамо бити другачији од претходних владајућих странака , који су се удаљили од грађана, јер је наша странка та која је са народом и уз народ. Ми нисмо власт, већ смо ти који служимо народу и радимо у интересу народа- рекао је председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић, који је додао да је ситуација у земљи јако тешка, јер смо због лошег вишедеценијског управљања државом наследили огромне дугове .

Председник општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић упознао је присутне са даљим плановима и улагањима у насеља на јужном делу наше општине, а такође су потпредседници Општинског одбора СНС Гроцка Ружа Мркић и Ђорђе Јевтић и секретар Општинског одбора СНС Гроцка Јасмина Мандић образложили грађанима бројна питања која су их интересовала.

Овом приликом једногласно је пружена подршка за рад и ангажовање председника Српске напредне странке и премијера Републике Србије Александра Вучића, који је оправдао поверење народа у својој борби за унапређење и развој Србије.