САОПШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ГРОЦКА

Након што сам у више наврата разговарао са господином Блажом Стојановићем , председником удружења „Наш човек“, који је наш коалициони партнер протекле четири године, испред Општинског одбора Српске напредне странке Гроцка донео сам одлуку да предложим општинском руководству да удружење „Наш човек“ више не буде у извршној власти.

Све се ово дешава са јасним разлозима, а ту пре свега мислим на прљаву кампању, коју ово удружење води против Српске напредне странке месецима уназад, иако су четири године заједно са нама учествовали у свим одлукама које је доносила Скупштина општина Гроцка. Лицемерно је да се било који коалициони партнер тако понаша, а притом иде по улицама и хвали се како он све ради, а сви грађани знају да то ради општина Гроцка, а не појединац као што је Блажо Стојановић.

Као убедљиво најјача странка ми не можемо да прихватимо на себе одговорност за његова лажна обећања која даје народу свакога дана, како би придобио већи број гласача. Оваквим људима нећемо дозволити да прекину континуитет развоја наше општине, нарочито сада када се кренуло са озбиљним инвестиционим радовима на уређењу канализационе и водоводне мреже и на уређењу путне инфраструктуре, у које Град Београд улаже више милиона евра.

Српска напредна странка се неће бавити прљавом кампањом, како на терену, тако и на друштвеним мрежама, као и лажним обећањима, које грађани свакодневно слушају од разних политичких манипулатора, који су деценијама уназад ову општину завили у црно и задужили више милона евра. Уверен сам да су грађани препознали наш труд и рад у протеклом периоду тако да ћемо у ових последњих месец дана, за разлику од неких, једном позитивном кампањом изаћи пред грађане наше општине којима ћемо понудити јасан програм и планове развоја општине Гроцка у наредне четири године, а након што остваримо апсолутну победу на предстојећим изборима исти спровести у дело.

Председник Општинског одбора Српске напредне странке Гроцка Драгољуб Симоновић