Вести

Симоновић:Неко се изрекламира и за љуљашку, а ми...

Председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић најавио је данас да ће са грађанима разговарати о томе шта мисле о раду општинског руководства и да ли се нешто у последњих годину дана променило на боље и шта још треба мењати, а такође и да ће до краја године посетити свако село како би видео који их проблеми тиште. "Ако мој народ овде каже да је задовољан, то значи да смо на правом путу.

Од њихове подршке зависи ко ће да им служи", каже Симоновић за Тањуг. Он је, међутим, истакао и да је важно да грађани буду активни како би се заједнички решавали проблеми. Ускоро ће се, каже, у згради општине састати са "свим задовољним и незадовољним грађанима", а онда ће кренути да обилази свако село.

"Задовољан сам оним што смо моји сарадници и ја урадили у овој години. Народ ћемо да питамо ова два, три месеца до краја године да ли су задовољни оним што смо урадили. То је битније од тога што сам ја задовољан", наводи Симоновић и додаје да су врата општине отворена за све. Симоновић, који је данас отворио Сајам зимнице у Гроцкој, каже да је незадовољан медијским представљењем онога што се ради и гради у тој општини.

"Док се неко изрекламира за једну љуљашку у Србији, а ми урадимо 50 километара путева, па се то нигде не види, онда се поставља питање шта још треба да урадимо да би неко рекао - па ево и тамо неки људи нешто граде у тој Гроцкој", каже Симоновић.

Време ће, наводи, показати да све што се ради у Гроцкој треба вредновати и поштовати, али и поручује да општинско руководство треба сваког дана да се доказује.

Извор: Тањуг