Вести

САСТАНАК МЕСНИХ ОДБОРА СНС ГРОЦКА, БЕГАЉИЦА, БРЕСТОВИК И ЗАКЛОПАЧА

Обједињен састанак Месних одбора СНС Гроцка, Бегаљица, Брестовик и Заклопача одржана је у Гроцкој , а седницом је председавао председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић.

Састанку су присуствовали народна посланица и председница Месног одбора СНС Гроцка Оливера Огњановић, потпредседници Општинског одбора СНС Гроцка Ружа Мркић и Ђорђе Јевтић, секретар Општинског Одбора СНС Гроцка Јасмина Мандић и председници поменутих Месних одбора.

Седницу је отворила народна посланица Оливера Огњановић, која је поздравила присутне, изложила дневни ред седнице, а затим је дала реч председнику Симоновићу.

Сала је до последњег места била испуњена чланиовима Српске напред странке, који су имали прилику да се упознају са даљим плановима и активностима странаке, али и да добију одговор на бројна питања која су их интересовала.

Председник Општинског одбора СНС Гроцка истакао је да је период који је иза нас јако тежак период за српски народ, и да је постојећа економска ситуација последица екстерних догађаја и неспособности претходних носиоца власти да систем учине успешнијим. Својим озбиљним радом Српска напредна странка изборила се да побољша привредни и економски развој земље.

Како је рекао председник Симоновић током претходне године озбиљно се улагало и инвестирало у насеља на територији градске општине Гроцка и дата изборна обећања су у потпуности испуњена. Много се радило на уређењу путне мреже, улагало се и у атарске путеве, радило се на уређењу водоводне мреже и унапређењу комуналних делатности.Он је такође присутне упознао са даљим радовима и инвестицијама које ће бити реализоване у Гроцкој, Бегаљици, Брестовику и Заклопачи, а настојаће се  да се кључни проблеми који много година муче грађане, коначно реше.

Такође, овом приликом присутни су једногласно и апсолутно подржали одговорну и рационалну политику и рад председника Српске наппредне странке и премијера Републике Србије Александра Вучића.