Вести

Одржана трибина подршке изборној листи „Александар Вучић- зато што волимо Београд“

У великој сали Скупштине градске општине Гроцка, вечерас је одржана скуп, у циљу пружања подршке на градским изборима, изборној листи под редним бројем „Александар Вучић- зато што волимо Београд“.

Домаћин вечерашњег скупа био је председник Општинског одбора Српске напредне странке Гроцка Драгољуб Симоновић, а гости на вечерашњој трибини били су члан предсeдништва Српске напредне странке Синиша Мали, члан председништва Српске напредне странке Бранислав Недимовић и кандидат за градског одборника испред Српске напредне странке Светислав Гончић.

Скупу су присуствовали и потпредседници и чланови ОО СНС Гроцка, кандитати за одборнике које је предложио овај Општински одбор, представници Српске народне партије и велики број суграђана.

Обраћајући се присутнима председник Симоновић , истакао је да је резултат свих инвестиција које су у претходним годинама реализоване на нашој општини, изузетна сарадња Гроцке са Градом Београдом и Владом Ребублике Србије, додајући да су уједињеним снагама и ангажовањем успели да промене имиџ општине Гроцка и испуне дата обећања грађанима.

Громогласним аплаузом грађани су поздравили излагање Синише Малог, члана председништва Српске напредне странке, који је похвалио рад председника Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуба Симоновића, истичући да је Симоновић успео да се избори да Гроцке буде једна од најразвијенијих општина у београдском региону. Рекао је да се у период који је пред нама, очекују велике инвестиције на нашој општини, те је обећао завршетак изградње спортске хале на Дунаву у Гроцкој, почетак радова на изградњи школе у Лештанима, али и решавање проблема водоснабдевања и проблема око канализације. 

Синиша Мали позвао је грађане да 4. марта изађу на изборе и подрже изборну листу „Александар Вучић- зато што волимо Београд“, јер Београд је сада град какав су грађани и заслужили, уређен, светао са пуно нових инвестиција и град у коме се подједнака пажња посвећујем свим грађанима, без обзира у ком делу града они живели. 

Изразивши задовољство што је у Гроцкој, члан председништва Српске напредне странке Бранислав Недимовић, напоменуо је да је општина Гроцка једна од најбогатијих воћарских крајева Србије и да се морају искористити сви пољопривредни потенцијали којима ова општина располаже, обећавши да ће грађанима да ће у наредне године Систем „ Кап по кап“, бити завршен и предат у надлежаност Гроцке.

Кандидат за градског одборника испред Српске напредне странке Светислав Гончић, рекао је да је вечерашњи скуп и препуна сала заправо још једна потврдао да је учинио праву ствар и придружио се тиму, који ради за народ и у интересу народа.