Вести

Одржан збор грађана у Пударцима

У насељу Пударци синоћ је председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић, заједно са чланом председништва Српске напредне странке Синишом Малим и кандидатом за градског одборника на листи "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" Живорадом Жиком Николићем одржа збор грађана.

Збору су присуствовали потпредседници ОО СНС Гроцка Стефан Дилберовић, Ружа Мркић и Ђорђе Јевтић, као и председник МО СНС Пударци Марко Кузмановић.

На самом почетку збора присутни су погледали промотивни филм на којем су приказане најважније инвестиције које су реализоване у овом насељу у претходних 7 година.

Затим се грађанима обратио домаћин скупа председник ОО СНС Гроцка Драгољуб Симоновић, који је говорио о најважнијим капиталним нвестицијама, које ће Пударчанима донети боље услове за живот. Истичући да је један од највећих проблема, који мучи не само становнике Пудараца, већ и јужног дела општине водоснабдевање, председник Симоновић нагласио је да ће се приступити проширењу постојеће дистрибутивне мреже уз замену азбестних цеви Ф300 потисног цевовода Умчари –Пударци , као и секундарна водоводна мржа на овом потесу, а да ће у ову инвестицију бити уложено 42 милона динара. Такође, говорио је о увођењу нових градских линија, проширењу гробља и изградњи капеле, решавању водоводног система "Кап по кап", као и о изградњи нове здравствене станице у Пударцима.

Члан председништва Српске напредне странке Синиша Мали истакао је да политика Српске напредне странке усмерена у циљу да се свим грађанима обезбеде исти услови за живот, без обзира да ли је реч о општинама у центрууБеограда, или приградским као што је општина Гроцка.

- Да бисмо наставили да отварамо фабрике и запошљавамо људе, важно је да одржимо континуитет и стабилност. Немамо времена да се враћамо у мрачну прошлост зато што нас чека успешна будућност, уколико наставимо да спроводимо визију нашег председника Александра Вучића. Градска каса је данас пуна. До сада смо уштедели 14 милијарди динара и тај новац ћемо наставити да улажемо у наш главни град, да модернизујемо и унапређујемо живот у Београду, како би наша деца остала да уче, раде и да заснивају породице у свом граду, а не да одлазе у неке далеке земље - рекао је Мали. Поручио је да је због тога важно да грађани 4.марта гласају за листу "Александар Вучић-Зато што волимо Београд!" и заједно са тимом Српске напредне странке наставе да граде свој град-Зато што волимо Београд.