Вести

Збор са воћарима Бегаљице

У суботу, 18. Марта у 17 часова на иницијативу МО Бегаљица, председник Општинског одбора СНС Гроцка, Драгољуб Симоновић заједно са председником Савета за пољопривреду ОО СНС Гроцка, Душком Живанчевићем и председником МО Бегаљица, Зораном Костићем одржали су збор са грађанима Бегљаице на тему инфраструктурног улагања у пољопривреду.

Ове године издејствована је набавка противградних ракета па ће све ракетне станице на нашој општини бити попуњене са 100% капацитета, али је неопхподно да се пре градне сезоне атарски путеви који воде до станице санирају. Заједно са грађанима, представници ОО СНС Гроцка обишли су поменути атарски пут и констатовали да је у јако лошем стању и инсистираће да се што пре санира и доведе у исправно и функционално стање, како би ракетне станице дочекале сезону у потпуности припремљене за дејвствовање.

У разговору са грађанима председник Симоновић се упознао са додатним проблемима који отежавају рад пољпривредника и воћара Бегаљице и заједнички су разматрало о решавању тих проблема на опште задовољство воћара овог краја.