Вести

САСТАНАК МЕСНОГ ОДБОРА СНС ВРЧИН

У насељу Врчин одржан је састанак Месног одбора СНС Врчин, којим је председавао члан Општинског одбора СНС Гроцка Живадинка Аврамовић.

Поред великог броја чланова Српске напредне странке, састанку су такође присуствовали потпредседници Општинског одбора СНС Гроцка Ђорђе Јевтић и Ружа Мркић и председник Омладине Општинског одбора СНС Гроцка Дарко Прошић.

Члан Општинског одбора СНС Гроцка Живадинка Аврамовић, на самом почетку поздравила је присутне и изложила теме о којима се говорило током састанка.

Она је присутнима представила резултате рада у претходној години, подсећајући их на све велике инвестиције које су реализоване у насељу Врчин.

Истичући да су развијена економија, напредак и оздрављење привреде приоритети којима тежи Српска напредна странка , Живадинка Аврамовић указала је на даље планове и радове који ће се одвајати у Врчину, додајући да период који је пред нама није ни мало лак и једноставан, али да ће руководство Општинског одбора СНС Гроцка наставити да улаже сву своју енергију како би људима обезбедили боље услове за живот.

Присутни су овом приликом једногласно подржали рад председника Српске напредне странке и премијера Републике Србије Александра Вучића, који се успешно бори за просперитет Србије.