Вести

САСТАНАК МЕСНОГ ОДБОРА СНС ВИНЧА

У насељу Винча одржан је састанак Месног одбора СНС Винча ,којим је председавао председник Месног одбора СНС Винча Милош Савић.

Председник Месног одбора СНС Винча Милош Савић, отворио је састанак, захвалио се присутнима на великом одзиву и интересовању, а затим је дао дневни ред на гласање, који је једногласно усвојен.

Приступило се раду по тачкама дневног реда, где је Савић представио план и програм активности и инвестиција које ће бити реализоване у 2017. године, указујући на то да је у претходној години много урађено за становнике насеља Винча. Подсетио је колико је у Винчи улица асфалтирано и колико је рађено на уређењу путне инфраструктуре, додајући да се подједнак значај давао и уређењу и улагању у атарске путеве.

Поред великог броја чланова Српске напредне странке, састанку су такође присуствовали потпредседници Општинског одбора СНС Гроцка Ђорђе Јевтић, Ружа Мркић и Зоран Марков, и члан Општинског одбора СНС Гроцка Миленко Буквић, који су присутнима одговарали на бројна питања и теме које су их интересовале.

Присутни су овом приликом једногласно подржали рад председника Српске напредне странке и премијера Републике Србије Александра Вучића.