Вести

ОО СНС ГРОЦКА ПРЕДСТАВИО КАНДИДАТЕ ЗА ОДБОРНИКЕ НА ТРИБИНИ У УМЧАРИМА

Више стотина људи вечерас је подржало Општински одбор СНС Гроцка и одборничку листу Скупштине општине Гроцка „Александар Вучић - Србија побеђује”, на централној трибини у Дому културе у Умчарима.

Трибину, коју је организовао Општински одбор СНС Гроцка, свечано је отворио први ансамбл културно-уметничког друштва „Стеван Штрбац“, из Врчина, нумером „Игре са Космаја“.

Потом су се присутнима представили  кандидати за одборнике у Скупштини општине Гроцка, одборничке листе „Александар Вучић – Србија побеђује“, који ће у наредне четири године представљати своје место и мештане својих насеља у Скупштини општине Гроцка.

Након громогласног аплауза подршке, присутнима се обратио председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић , један од оснивача Српске напредне странке и члан Главног одбора.

- Током предходне четири године успели смо да подигнемо општину са дна, да вратимо дугове, стабилизујемо финасије и покренемо инвестиције. Одржао сам велики број зборова са грађанима у свим насељима на општини и сигуран сам да је неопходно да се грађани активније укључе у планирање развоја својих насеља заједно са нама, јер само одговорном и ангажованом политиком, уједињени можемо обезбедити бољу будућност за младе генерације- рекао је председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић.

Централну трибину нумером „Игре из Грачца“ , затворило је културно-уметничко друштво „Стеван Штрбац“, из Врчина.